Εντατικές προετοιμασίες για την Επιτροπή Του Καρναβαλιού Γυναικών ΆρταςΣε καρναβαλικό ρυθμό βρίσκεται η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας καθώς οργανώνει το Καρναβάλι το οποίο θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 7 το απόγευμα στην Άρτα.Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Άτυπη Επιτροπή συναντήθηκε ήδη με το Δήμαρχο κ. Χ. Τσιρογιάννη, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αρταίων, με τους οποίους συζήτησαν οργανωτικά ζητήματα και θέματα υποστήριξης για ένα ακόμη επιτυχημένο καρναβάλι.

Το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας διοργανώνει αποκριάτικη πατινάδα (βόλτα στους δρόμους με συνοδεία μουσικής), στην οδό Σκουφά, στην Άρτα, μια μέρα πριν ανοίξει το Τριώδιο, δηλαδή το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι, έτσι ώστε να μπει η Άρτα στο αποκριάτικο κλίμα. Την πατινάδα θα συνοδεύσει η ομάδα Κρουστών KrotalArta. Σημείο συνάντησης για την πατινάδαθα είναι το άγαλμα Πύρρου, πλατεία Κιλκίς και η ώρα συνάντησης 11.30 το πρωί. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους και η αμφίεση είναι μαύρα ρούχα και καπέλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1982, επί 39 συνεχή χρόνια, το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας  καταφέρνουν να κρατάνε ζωντανό το καρναβάλι, να οργανώνουν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και να δίνουν κάθε χρόνο τον αποκριάτικο τόνο στην πόλη της Άρτας..

 Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

Κική Μανοπούλου: 6936393456

Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133

Λαμπρινή Τρομπούκη: 6948805702

Για την Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

Κική Μανοπούλου, Κυριακούλα Κουτσούμπα