Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το μχουστ 

Έναν πολύ ενδιαφέροντα διαγωνισμό διοργανώνει η Φωτογραφική Ομάδα Άρτας (Φ.Ο.Α.) στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας. Ο διαγωνισμός θα έχει θέμα το μχουστ και οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι τραβηγμένες στο χώρο της Εμποροπανήγυρης από τις 27 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 3 Οκτωβρίου 2018. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος συμμετοχής και οι φωτογραφίες μπορεί να τραβηχτούν με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή άλλη φωτογραφική συσκευή. Η παραλαβή των φωτογραφιών θα γίνει µε αποστολή αυτών στο email της ΦΟΑ: foartas@gmail.com, με το όνομα, το επίθετο και το πατρώνυμο του δημιουργού, με μέγιστο αριθμό φωτογραφιών ανά συμμετοχή τις τρεις (3).

Κατά την διάρκεια του διαγωνισµού οι συμμετοχές που θα παραλαμβάνονται, θα αναρτώνται στην facebook σελίδα της Ομάδας (@FotografikiOmadaArtas) στο άλμπουμ της Εκδήλωσης. Οι φωτογραφίες θα κριθούν από κριτική επιτροπή. Τα δώρα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια αυτού.

Επιπλέον μας καλούν την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου στις10:00, στο χώρο της Διώνη, για μια δημιουργική Φωτοβόλτα, Photowalk στους χώρους της Έκθεσης!

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής επισκεφτείτε την facebook σελίδα της ΦΟΑ @FotografikiOmadaArtas και την εκδήλωση του Διαγωνισμού

(https://www.facebook.com/events/240824953250097/)