Φιλανθρωπική Εκδήλωση Από Τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών ΓυναικώνΦιλανθρωπική Εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών διοργανώνειστο Ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου ορόφου την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 5:30 – 8:00 μμ.

Θα προσφερθούν: τσάι, καφές, αναψυκτικά, γλυκίσματα, ενώ θα γίνει λαχειοφόρος για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών της Άρτας. τιμή συμμετοχής: 5 €

Σε ανακοίνωση που υπογράφει για το Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος του Συλλόγου: Βασιλική Γκολομάζου, αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητοί μας φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

Σε προσκαλεί και φέτος στην Φιλανθρωπική μας Εκδήλωση

για να ενισχύσεις με την παρουσία σου και με την δύναμη της ψυχής σου

την προσπάθεια που κάνουμε

ώστε να μπορέσει και πάλι ο Σύλλογός μας να προσφέρει

τα Χριστουγεννιάτικα δέματα με τα τρόφιμα

στις άπορες πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες της Άρτας,

που βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική δυσκολία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810-73244, 6946438804

Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών γεννήθηκε το 2016 από την Εταιρία Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών. Η τελευταία  προσέφερε ήδη από το  2001 κοινωνικό έργο στην Άρτα, και βραβεύθηκε για αυτό από διαφόρους κοινωνικούς φορείς. Τα μέλη, οι εθελόντριες και οι φίλες της Εταιρίας παρέδωσαν ίδρυσαν το Σύλλογο , ώστε να συνεχίσει αυτός το επιτυχημένο κοινωνικό έργο αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης.

Στόχοι του νέου Συλλόγου είναι να διοργανώσει καλύτερα την κοινωνική του δράση, να απλωθεί περισσότερο στην Αρτινή κοινωνία, να εκσυγχρονίσει τις μεθόδους λειτουργίας και επικοινωνίας με τα μέλη, τους φίλους, τους άλλους κοινωνικούς φορείς και τις αρχές της Άρτας, ώστε να αναπτυχθεί η κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ όλων των Αρτινών Γυναικών και κατ’ επέκταση όλων των Αρτινών πολιτών.

Το έργο του αποσκοπεί στην προσφορά φιλικής κοινωνικής υποστήριξης σε όλες τις γυναίκες και στην κοινωνική φροντίδα για τις άπορες πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες της Άρτας.