Γυρίζουμε την Άρτα με το ποδήλατοΗ ποδηλασία είναι τρόπος ζωής, τρόπος καθημερινής επαφής με τη φύση, γνωριμίας ανεξερεύνητων μερών, τρόπος ψυχαγωγίας και άθλησης, απολαμβάνοντας διαδρομές στην πόλη αλλά και ευκαιρία να γνωρίσεις νέους φίλους.

Αν κι εσείς έχετε καιρό να...ξεσκονίσετε το ποδήλατό σας, μη διστάσετε. Κι αν θέλετε παρέα για όμορφες διαδρομές, τότε ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας σας περιμένει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στην ποδηλατοβόλτα, που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων ,για να τιμήσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο.

Η διαδρομή θα περάσει από τα σημαντικότερα μνημεία-σύμβολα της Άρτας, τα οποία αποτελούν την Πολιτιστική Διαδρομή της Άρτας.

Στις 17:30 με εκκίνηση από την Παρηγορήτισσα, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας, οι ποδηλάτες θα κατευθυνθούν στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αμβρακίας, θα περάσουν από την Αγία Θεοδώρα και θα κατευθυνθούν στην οδό Σκουφά και στη συνέχεια στην οδό Ζάρρα και στην Κομμένου, μπροστά από τη Δυτική Νεκρόπολη. Θα περάσουν από το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, το ιστορικό Γιοφύρι και θα κατευθυνθούν στους Κωστακιούς, όπου θα τερματίσουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9, στο οποίο θα πραγματοποιούνται την ίδια στιγμή τα εγκαίνια.

Όσοι πιστοί προσέλθετε και μην ξεχνάτε ότι μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από 6 έως 86 ετών!