Ημέρες φωτογραφίαςΗ Φωτογραφική Ομάδα Άρτας από τις 12 έως τις 18 Ιουνίου 2019 διοργανώνει τις Ημέρες Φωτογραφίας κατά τις οποίες θα παρουσιαστούν πάνω από 200 φωτογραφικές εικόνες σε 10 φωτογραφικές εκθέσεις σε διάφορα σημεία της Άρτας με επίκεντρο τη Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. Μόραλης».

Θα παρουσιαστούν οι φωτογραφικές δουλειές των μελών της Ομάδας με τίτλο –το Μυστήριο της ΦΟΑ- που ολοκληρώθηκαν μέσα από τις συναντήσεις της Ομαδας την χρονιά που μας πέρασε. Ταυτόχρονα οι θεατές θα έρθουν σε επαφή με το έργο καταξιωμένων διεθνώς φωτογράφων, όσο και με τις δουλειές άλλων ανερχόμενων.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στις 19:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης». Στο ισόγειο της Πινακοθήκης θα βρίσκονται τα έργα των μελών της ΦΟΑ με τον γενικό τίτλο «το Μυστήριο της ΦΟΑ», ενώ στον 1ο όροφο του κτηρίου θα εκτίθενται έργα των: Αχιλλέα Νάσιου - Achilles Nasios -, Ευγενίας Αραβαντινού - Eugenia Aravantinou -, Αλέξη Βασιλικού - Alexis Vasilikos -, Λουλουδιάς Γρέδη - Louloudia Gredi -, Ιωάννη Μπενέκου - Ioannis Benekos - (Στους Δρόμους του Κόσμου/ Streets of the World), Τάσου Μπίρη - Tasos Biris - και Άκη Χρήστου - Akis Christou -Η έκθεση πλαισιώνεται ακόμη με προβολή φωτογραφιών από το Καρναβάλι γυναικών Άρτας που φωτογραφήθηκαν από τα μέλη της ΦΟΑ, από ομιλίες και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό και με δωρεάν είσοδο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.foa.gr