Κοπή πίτας από τον Ορειβατικό Σύλλογο ΆρταςO Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στην πρώτη του εξόρμηση για το 2020, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στον Καταρράκτη Άρτας. Τα μέλη του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν τη διαδρομή.

Η πεζοπορία ξεκίνησε από το χωριό των Αγνάντων και η ομάδα αρχικά κινήθηκε σε τσιμεντένιο δρόμο ο οποίος σύντομα έδωσε τη θέση του σε ανηφορικό μονοπάτι μέσα σε δάσος.  Έπειτα μέσω αυτού φτάσανε στην Αγία Παρασκευή με την πανοραμική θέα στο χωριό του Καταρράκτη, στον επιβλητικό όγκο των Τζουμέρκων, στον Αμβρακικό, και στους υπόλοιπους ορεινούς όγκους της Ηπείρου.

Αφού συγκεντρώθηκε όλη η ομάδα, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Τζουμάκα, έγινε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του συλλόγου Κίμωνα Καλιακάτσο.

Ο ΕΟΣ Άρτας ευχαριστεί το φούρνο του Μπαρμπά - Θωμά στο Κανάλι που προσέφερε τις πίτες, τον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και τους δωροθέτες του: το κατάστημα Μπέκιος και τον ξενώνα Μαρουσιώ στη Ροδαυγή.