Το Παραλίμνιο στους …ποδηλάτες!Το Σάββατο 20/10/2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση – προπόνηση των ακαδημιών του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας στο Παραλίμνιο, με μεγάλη συμμετοχή, που απέδειξε ότι πράγματι το ποδήλατο είναι ένα μέσο που κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων τα τελευταία χρόνια. Παρόντες όλοι οι ιθύνοντες του ΠΟΑ Άρτας, με τον προπονητή κ. Πέτρο Τυρολόγο και παλαιότερους αθλητές του Συλλόγου, που βοήθησαν καταλυτικά με την πείρα και το παράδειγμά τους τα νεότερα μέλη στο ξεκίνημά τους ως ποδηλάτες.

Πάγιο αίτημα του Ομίλου είναι η παρέμβαση του δήμου στο Παραλίμνιο πάρκο, με μικρές αλλαγές, έτσι ώστε αυτό να καταστεί κατάλληλο και ασφαλές για όσους επιθυμούν να εξασκούν την ποδηλασία στους χώρους του. Θα μπορούσε να είναι πόλος έλξης για τους ποδηλάτες καθώς και τόπος πραγματοποίησης των δράσεων του ΠΟΑ, ο οποίος καλεί όλους τους αρμόδιους να προσφέρουν τη στήριξή τους και να κατευθύνουν τη δράση τους στο σκοπό αυτό. Τα μέλη του Ομίλου βέβαια δηλώνουν πρόθυμα να προσφέρουν και αυτά με τη σειρά τους κάθε δυνατή βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Εν αναμονή λοιπόν των αντιδράσεων και της κινητοποίησης από την πλευρά του δήμου Αρταίων, σε ένα αίτημα προφανώς δίκαιο και επωφελές για όσους ασχολούνται με το ποδήλατο αλλά και για το σύνολο των κατοίκων της Άρτας.