Πάρτε το ποδήλατό σας και ξεκινήστε για βόλτα!Ποδηλατοβόλτες διοργανώνονται από τον Ποδηλατικό όμιλο Άρτα κάθε Τετάρτη του Ιουνίου

Όπως ανακοίνωσε για την Τετάρτη που μας πέρασε ο ΠΟΑ:

«Μετά την 1η πολιτιστική ποδηλατοβόλτα την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων και συμπολιτών μας σε αυτή, καλούμε τους φίλους μας να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη συνήθεια κάθε Τετάρτη του Ιουνίου, με αντίστοιχες βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Ελάτε να καθιερώσουμε το ποδήλατο στην πόλη μας και την καθημερινότητά μας.

Ως Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας υπενθυμίζουμε την μεγάλη σημασία που έχουν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνουμε όλοι μας όταν ποδηλατούμε. Συστήνουμε λοιπόν στους ποδηλάτες, να έχουν μαζί τους το κράνος τους, ένα μικρό σακίδιο με ό,τι χρειάζονται (πχ. νερό) και να έχουν ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου. Οι μικροί μας φίλοι καλό είναι να συνοδεύονται.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με το ποδήλατό σας την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο προαύλιο της Αγίας Θεοδώρας. Η ακριβής διαδρομή απεικονίζεται στον χάρτη». Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη βόλτα ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους. 

Και έχει συνέχεια η επόμενη Τετάρτη! Καλές βόλτες.