ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ 

1 ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)

Σε δημοσκόπηση που έκανε φιλικό site προς τη Νέα Δημοκρατία ο σημερινός Δήμαρχος προηγείται στην πρόθεση ψήφου από τους άλλους υποψηφίους, όμως δεν μπορούμε να έχουμε και μεγάλη εμπιστοσύνη μιας και το συγκεκριμένο site στηρίζει όλους τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειώσω εδώ όμως ότι η εξασφάλιση της πρώτης θέσης για τον Χ. Τσιρογιάννη (η θητεία του έχει στεφθεί με παταγώδη αποτυχία δες εδώ: http://www.artavoice.gr/themata/i-pio-anikani-dimotiki-arhi-ever-0 ή και εδώ http://artavoice.gr/themata/i-pio-anikani-dimotiki-arhi-ever )

δεν σημαίνει και η εξασφάλιση του πολυπόθητου Δημαρχιακού θώκου μιας και η κοινή γνώμη της Άρτας διαθέτει υψηλή αρνητική γνώμη για το προσωπό του(49% σύμφωνα με το παραπάνω φιλικό του site)κάτι που στον δεύτερο γύρο μπορεί να μεταφραστεί με αρνητική ψήφος.

2 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)

Και ενώ ο Παναγιώτης Καραγιώργης ήταν έτοιμος να πάρει το χρίσμα από το  ΚΙΝΑΛ και να αναλάβει επικεφαλής της προεκλογικής διαδικασίας , προέκυψε ο Γ. Παπαλέξης .Έχει διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ. Σε αυτές τις εκλογές δεν θα έχει απέναντί του τον γιατρό Παύλο Στασινό(αντλούν ψήφους από τον ίδιο πολιτικό χώρο) που ομολογουμένως εξαιτίας του έχασε στις προηγούμενες. Εάν καταφέρει να μπει στον δεύτερο γύρο , «παίζει» για Δήμαρχος, ανάλογα ποιόν θα έχει απέναντί του.

 

 

3 ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)

Έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου της Όλγας  Γεροβασίλη. Εάν περάσει στον δεύτερο γύρο όλα «παίζονται». Και εδώ ισχύει το ανάλογα ποιον θα έχει απέναντί της και τις συνεργασίες που θα προκύψουν.  Στην ίδια παράταξη προσχώρησε και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) Για την ιστορία ο ίδιος διατέλεσε Αντιδήμαρχος του πρώην Δημάρχου Πάνου Οικονομίδη, προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι.

4ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΛΛΩΝΗΣ( ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)

Έχει τη στήριξη του Κ.Κ.Ε  και ως εκ τούτου έναν σταθερό αριθμό ψηφοφόρων.

5 Λίτσα Κιτσαντά (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ)

Η γνωστή συμβολαιογράφος και από τις προηγούμενες εκλογές, έχει την στήριξη του ΛΑΕ.

6  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ (ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ)

Προέρχεται από τη δημοτική παράταξη του Χ. Τσιρογγιάνη και ως εκ τούτου από τον χώρο της Ν.Δ. Έχει διαφωνήσει και κατεβάζει δικό του συνδυασμό. Μαζί του συμπαρατάσσονται και άλλοι απογοητευμένοι από την πολιτική του νυν Δημάρχου και πρώην στενοί συνεργάτες του. Ένας από αυτούς είναι και ο Χάρης Παπάζογλου, πρώην αντιδήμαρχος με αναγνωρισιμότητα στην πόλη της Άρτας.