Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ

Στο «Ράδιο Πρέβεζα» έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης την πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά την παραπομπή στο Πειθαρχικό από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Η Πειθαρχική Δίωξη προέκυψε με αφορμή αναθέσεις των τελευταίων ετών σε δικηγόρους και αφορά όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο κ.Καχριμάνης μίλησε στην εκπομπή του Χρήστου Ανεμοζάλη και είπε τα εξής:

«Εμείς κάναμε τα αυτονόητα. Όταν υπάρχουν δύσκολα θέματα που διακυβεύονται τα συμφέροντα των πολιτών, επιλέγουμε τους πλέον ειδικούς για να τα υποστηρίξουν. Δεν υπάρχει ούτε δόλος, ούτε βαριά αμέλεια. Αν δεν βάζαμε το ειδικό άτομο να στηρίξει τα συμφέροντα της Ηπείρου τότε θα υπήρχε αμέλεια. Οι δικηγόροι που έχουμε στην Περιφέρεια δεν είναι ειδικοί σε τέτοια θέματα και είχαν δηλώσει ότι αδυνατούν να χειριστούν τις υποθέσεις. Κάναμε τα πρέποντα για τις πολύ δύσκολες υποθέσεις που αντιμετωπίζουμε».

Επίσης τόνισε ότι όλο το σκεπτικό της παραπομπής είναι λανθασμένο και όλη η υπόθεση είναι σε γνώση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ένωσης Περιφερειών.