ΑΡΤΑ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΙΑ Ο Μ. ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ

Ο Μιχάλης Κοτσαρίνης αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου και παράλληλα ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική ομάδα του Χρήστου Τσιρογιάννη.

Ο ίδιος στην επιστολή που κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αποδίδει τις αποφάσεις του σε προσωπικούς λόγους και σημειώνει ότι τους έχει γνωστοποιήσει τόσο στον Δήμαρχο όσο και στη δημοτική ομάδα.

«Λόγοι  καθαρά προσωπικά λόγους που τόσο στον Δήμαρχο όσο και στη λοιπή Δημοτική Ομάδα τους έχω από καιρό γνωστοποιήσει, με οδηγούν εκτός από Αντιδήμαρχο να αποχωρήσω και από τον ίδιο τον Συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία», θέτοντας τον εαυτό μου τούδε και στο εξής ως ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο έως το πέρας της παρούσας αυτοδιοικητικής θητείας.

Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου, τους φίλους, τους συμπολίτες μου, τους υπαλλήλους του Δήμου, κι όλους όσοι με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Παραμένω στα κοινά του τόπου μας με μοναδικό σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας, αποτάσσοντας φυσικά τις όποιες παρωπίδες στείρας αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης.

Με όσους έχω συνεργαστεί τόσο επαγγελματικά όσο και αυτοδιοικητικά θα γνωρίζουν πως πάντοτε υπήρξα, αλλά και θα εξακολουθήσω να είμαι, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ένας άνθρωπος λαϊκός που επέλεξα να ζω και εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας. Ένα πρωτογενή τομέα που αποτελεί την κινητήριο δύναμη αλλά και το εφαλτήριο ανάπτυξης τόσο του Δήμου μας όσο και ολάκερου του Νομού» αναφέρει στην επιστολή του. 

Ετικέτες Άρτα ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ