ΑΡΤΑ: ''ΑΣΑΝΣΕΡ'' Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ: Συννεφιασμένος θα είναι την Τετάρτη ο καιρός σε όλη την Ήπειρο και θα σημειώνονται βροχές, οι οποίες θα έχουν μέτριες, γενικά, εντάσεις και κατά περιόδους μόνο θα γίνονται λίγο πιο ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείονται και διάσπαρτες καταιγίδες, με έμφαση στα παράλια του Ιονίου και του Αμβρακικού. Μεταξύ των φαινομένων θα υπάρχουν και μικρές παύσεις. Δε θα αλλάξουν πολλά ως το τέλος της ημέρας. Από Νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3-4Bf και τοπικά σε παράκτιες περιοχές μέχρι 5Bf θα πνέουν οι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα πέσει μόνο ως προς τις μέγιστες τιμές, έτσι το μεσημέρι θα φτάσει τους 15°C-16°C στα πεδινά και τα παραθαλάσσια, τους 13°C-14°C στα ημιορεινά και τους 12°C στα ορεινά. Η υγρασία θα αυξηθεί.

ΠΕΜΠΤΗ: Γενικά καλύτερος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στην Ήπειρο, καθώς αναμένεται, εκτός από τις παροδικά αυξημένες νεφώσεις νωρίς το πρωί, αρκετή ηλιοφάνεια στη συνέχεια. Από το βράδυ κάποια σύννεφα θα πρέπει να εμφανιστούν εκ νέου κατά τόπους. Οι άνεμοι θα είναι Ανατολικοί και θα φτάνουν τα 4Bf. Σε συνδυασμό με τα μεγάλα ανοίγματα με ήλιο θα ανεβάσουν τον υδράργυρο το μεσημέρι στους 21°C στα πεδινά και τα παράλια, στους 17°C-18°C στα ημιορεινά και στους 14°C στα ορεινά. Η υγρασία θα υποχωρήσει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η Παρασκευή θα ξεκινήσει με αρκετό ήλιο και λίγες νεφώσεις στην Ήπειρο. Από το μεσημέρι βαθμιαία η συννεφιά που θα έρχεται από το Ιόνιο θα πυκνώσει. Έτσι, από το απόγευμα κι έπειτα θα αρχίσουν βροχές, οι οποίες θα ενταθούν τη νύχτα προς το Σάββατο. Από Νότιες, γενικά, διευθύνσεις 3-4Bf θα πνέουν οι άνεμοι. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέλθει στους 19°C στα πεδινά και τα παράκτια του Ιονίου, στους 16°C στα ημιορεινά και στους 13°C-14°C στα ορεινά της περιφέρειας. Η υγρασία θα σημειώσει ξανά άνοδο.

Ο Καιρός στην Άρτα και στην Ήπειρο

https://www.facebook.com/artaandepirusweather

Ετικέτες ΑΡΤΑ. ΚΑΙΡΟΣ