ΑΡΤΑ- ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΥΦΑ: ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ"

Η "Ενωτική Πορεία", ο συνδυασμός της Ροζίνας Βαβέτση έδωσε το στίγμα του.

Η επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Arta Palace, με μια διάχυτη αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας να δεσπόζει στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Ροζίνα Βαβέτση, νυν δήμαρχος Νικολάου Σκουφά θα διεκδικήσει για δεύτερη σερί φορά το χρίσμα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου μας.

Στον χαιρετισμό της, επεσήμανε τις τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε λόγω της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, θύμισε ωστόσο ότι η δημοτική αρχή κατάφερε να ολοκληρώσει, να εντάξει αλλά και να σχεδιάσει σημαντικά έργα ύψους άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ που συγκαταλέγουν το δήμο Ν. Σκουφά ανάμεσα στους δήμους με την μεγαλύτερη απορροφησιμότητα κονδυλίων.

Με τη λέξη "Συνεχίζουμε" να αποτελεί το βασικό στοιχείο της προεκλογικής καμπάνιας, η κα Βαβέτση ολοκλήρωσε την ομιλία της τονίζοντας μια διαπίστωσή της. "Όταν το όνειρο μοιράζεται, γίνεται σχέδιο και τα σχέδια κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα".

Χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς ψηφοθηρικές υποσχέσεις, η βραδιά έκλεισε με την αίσθηση πως το ταξίδι της Ροζίνας Βαβέτση στην αυτοδιοίκηση θα συνεχιστεί.