ΑΡΤΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Ιδιαίτερα δυναμική υπήρξε η παρουσία του Επιμελητηρίου Άρτας  στην φετινή 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με δικό του χώρο στο Περίπτερο 2 stand 19 ,  στο οποίο φιλοξενήθηκαν δωρεάν επιχειρήσεις-μέλη του. Τους επισήμους και τους επισκέπτες της ΔΕΘ υποδέχθηκαν το Σαββατοκύριακο 10-11/9/2022 στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος Ιωάννης Γκολομάζος  και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του  Επιμελητηρίου Άρτας έγιναν την Κυριακή 11/9 στη 13:30μμ. Το περίπτερο  επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης και  εκπρόσωποι του πολιτικού, επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης.

Από τον πολιτικό κόσμο της Άρτας μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, η βουλευτής Σύριζα-ΠΣ κα Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Γκόκας και ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης.

Από τις επαφές των μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Άρτας  με εκπροσώπους του πολιτικού, επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου κοινή ήταν η διαπίστωση ότι απαιτείται η άμεση στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών με ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσής τους έναντι της σφοδρής ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας. Το μήνυμα των ανθρώπων του ‘’επιχειρείν’’ προς την πολιτεία ήταν σαφές :’’εδώ και τώρα ‘’ μέτρα ελάφρυνσης – μεταξύ των οποίων η ενεργειακή στήριξη, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, η μείωση της φορολογίας αλλά και μία συνολική ρύθμιση οφειλών 120 δόσεων- καθώς και μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας και  διευκόλυνσης της πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το Επιμελητήριο Άρτας με την ολοκλήρωση της 86ης Δ.Ε.Θ ευχαριστεί όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους, προκειμένου η παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της Άρτας να είναι ομολογουμένως μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

Ευχαριστούμε καταρχάς και συγχαίρουμε για την άψογη παρουσία τους τις επιχειρήσεις – μέλη μας που φιλοξενήθηκαν στο Περίπτερο 2 stand 19 του Επιμελητηρίου Άρτας από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 :

1. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ

ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ (PYRROS FRUIT)

2. ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΟΕ (ΝΕΡΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)

3. ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑSSALAΪTO)

4. EΥΑΓΓΕΛΟΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (VITROGREEN )

5.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (BLUBERRY FARM)

6 ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ( Grace accessories )

7. ΜΑΤΣΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Pandaisia)

8. ΜΠΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

(BIZAS WINERY DISTILLERY)

 9. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΡΤΑΣ (ΑΣΕΑ KIWI)

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά κι όλες τις εταιρείες που πρόσφεραν τα προιόντα τους για κεράσματα στα εγκαίνια του Περιπτέρου μας την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και στην εκδήλωση ‘’ Κερνάμε Άρτα ‘’ στο κλείσιμο της Δ.Ε.Θ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου:

1.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

2.ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Γ.ΜΠΑΦΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ "ΚΡΥΣΤΑΛΙ"

3.ΜΠΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

5.ΣΑΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ «Sakkas Olives»

6.ΜΠΕΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ «ΕΛΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ»

7.ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

8.ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΓΑΤΣΙΟΣ ΕΠΕ

9.ΣΤΟΥΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ «ΟΙΝΕΜΟΣ»

10.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ «Αρτινό Γλυκάκι»

11.ΝΤΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ «Συνταγές της Γεωργίας»

Η συμβολή σας στην επιτυχημένη παρουσία μας στην 86η ΔΕΘ ήταν σημαντική και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη πιο πετυχημένες μελλοντικά Εκθέσεις.

Σας περιμένουμε στην 87η ΔΕΘ και στις υπόλοιπες κλαδικές εκθέσεις στις οποίες θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Άρτας.

 

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Γκολομάζος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας