Άρτα: Ικανός να επιβιώσει άνετα στα βουνά ο 29χρονος εκτελεστής!

.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και σύμφωνα με πληροφορίες είχε βγει πρόσφατα η απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας ο δράστης θα μπορούσε να περνάει χρόνο με το αγοράκι του συγκεκριμένες ώρες της Δευτέρας και της Πέμπτης.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (11.8.2022) ο 29χρονος άνδρας πήγε με το αυτοκίνητο από τον Μεσόπυργο όπου μένει ο ίδιος, στο πατρικό της πρώην συζύγου του και μητέρας του παιδιού του στο Αστροχώρι Άρτας. Μετά από έναν έντονο καυγά του ζευγαριού ακολούθησε άγριος τσακωμός μεταξύ του νεαρού άντρα και του πεθερού του. Τότε πυροβόλησε τον 75χρονο τέσσερις φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε στοχεύσει αρχικά με την καραμπίνα την 36χρονη πρώην γυναίκα του, αλλά ο πατέρας της μπήκε μπροστά για να την σώσει. Από τους πυροβολισμούς όλο το χωριό σηκώθηκε στο πόδι, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία πήγε στο σπίτι και βρήκε τον άτυχο ηλικιωμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Φίλος του 29χρονου αναφέρει ότι τον έχει ικανό να μπορεί να επιβιώσει άνετα στα βουνά καθώς όπως λέει ο φερόμενος ως δράστης «όταν ήταν 7 χρονών είχε μείνει μόνος του στο βουνό για σχεδόν μία εβδομάδα και επιβίωσε πίνοντας το γάλα που άρμεγε».

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος σύμφωνα με πληροφορίες είχε χάσει πριν λίγα χρόνια τον πατέρα του από καρκίνο. Κατάγεται και ζει στον Μεσόπυργο μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του και το ένα από τα άλλα πέντε αδέρφια του, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα αδέρφια ζουν στην Αθήνα.

Ο δράστης συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει μεγάλο ανθρωποκυνηγητό, στήνοντας μπλόκα σε όλη την περιοχήω