ΤΟ “ARTA SCALE MODEL SHOW” ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ!

Η εκδήλωση “Arta 3rd Scale Model Show 2022” προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου και αναμένεται εκτός από τους μοντελιστές, να προσελκύσει φυσικά και εκατοντάδες επισκέπτες, όχι μόνο από την Άρτα.

Τα μέλη του συλλόγου “Λέσχη Μοντελιστών Άρτας άρχισαν τις προετοιμασίες για την εκδήλωση (έκθεση και διαγωνισμός), που αρχίζει να γίνεται ένα από τα σημαντικότερα δρώμενα της Άρτας.

Στο 3ο “Arta Scale Model Show 2022” θα υπάρχουν και θεματικές ενότητες όπως αυτή που θα είναι αφιερωμένη στη Πολεμική μας αεροπορία. Ο τίτλος της είναι “From Farman to Rafale – 110 years since the first flight in Hellenic sky” (Απο τα Farman στα Rafale – 110 χρόνια από την πρώτη πτήση στον Ελληνικό ουρανό).

Ήδη υπάρχει επιθυμία από δεκάδες μοντελιστές να συμμετάσχουν και από λέσχες εκτός Ελλάδας.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για περίπτερα του “Arta 3rd Scale Model Show 2022” είναι σε ισχύ μέχρι και την 10η Απριλιου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για τις λεπτομέρειες και πληροφορίες μέσω μηνύματος στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, ή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση scalemodelclubarta@gmail.com ή μέσω τηλεφώνου στον αριθμό που ακολουθεί: 6949114911