ΑΡΤΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, δύο ημέρες παρέα με την κλασική ομορφιά των ιστορικών οχημάτων και ένα  γεμάτο μουσική πρόγραμμα πραγματοποιείται στις 19:00, στο Κάστρο της Άρτας,  η 5η Έκθεση Κλασικών Οχημάτων με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου ταξιδεύουμε στην Σκούπα, όπου στο Αράχθειο Θέατρο θα γίνει στις 20:00 παρουσίαση της παράστασης “Οι Κόρες”, της Γλυκερίας Μπασδέκη, από το καραβάνι των 45 καλλιτεχνών (ηθοποιών, περφόρμερ, χορευτών, μουσικών, εικαστικών και φωτογράφων) που έχουν ξεκινήσει από το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης και θα πεζοπορήσουν έως το Αρχαίο Θέατρο Αμβρακίας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία πολιτιστική διαδρομή. Το ίδιο καραβάνι καλλιτεχνών του “Art Walk” θα βρεθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Κάστρο της Άρτας όπου στις 21:30 θα δώσουν την παράσταση Metamorphòõ.

Ενδιάμεσα, την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 20:30 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ορφέας» ο αγαπημένος ονειροπόλος ήρωας όλων μας ο Δον Κιχώτης, δείχνει έναν καινούργιο δρόμο, πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στο εμβληματικό μνημείο της Παρηγορήτριας με δύο θεατρικές παραστάσεις, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 21:00,  με το «Μάθημα Ιστορίας» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτης “Ο ΣΚΟΥΦΑΣ”, η Ομάδα Σημείο Μηδέν και ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος παρουσιάζουν τους «Πέρσες» του Αισχύλου.