ΑΡΤΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ!

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 28 Μάϊου η β’ ψηφιακή μετάβαση της DIGEA για την δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας και στην Άρτα και την Ήπειρο (επίσης ισχύει και περιοχές στην Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά). 

Για να συνεχίσετε να βλέπετε τα κανάλια, πρέπει να επανασυντονίσετε τους τους δέκτες των τηλεοράσεών σας.

Διαδικασία: η διαδικασία του επανασυντονισμού είναι εύκολη και δεν απαιτεί την αγορά ή την προσθήκη κανενός νέου εξοπλισμού. Απλά πατήστε το μενού, επιλέξτε εγκατάσταση ή ρυθμίσεις και αυτόματο συντονισμό. Αμέσως μετά πατήστε ΟΚ ή ΝΑΙ και βγείτε από το μενού για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Ενδεχομένως ο δέκτης να κρατάει στη μνήμη του τα ήδη αποθηκευμένα προγράμματα στις παλιές συχνότητες (που είναι πλέον ανενεργές), με αποτέλεσμα  να μην μπορεί να τα αποθηκεύσει εκ νέου. Εάν συμβεί αυτό, προτείνεται η διαγραφή όλων των αποθηκευμένων προγραμμάτων και η πραγματοποίηση νέου συντονισμού. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις (συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης για τη διαδικασία) και στη συνέχεια πραγματοποίηση νέου συντονισμού.