ΑΡΤΑ: ΞΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Για ακόμη μια φορά ένα νέο ατύχημα σημειώθηκε στον Περιφερειακό δρόμο στην Άρτα. Στην γνωστή στροφή του δρόμου  στο Κάστρο εκεί όπου ο Βαγγέλης Δραγατάκης ένα νέο παιδί μόλις 19 ετών πριν από δύο χρόνια  έχασε τη ζωή του. Το  αυτοκίνητο στην φωτογραφία έπεσε πάνω στα κάγκελα μέρος των οποίων ξεκολλήσανε ενώ  το στιβαρό  οχήματα ήταν αυτό που απέτρεψε τα χειρότερα.

.Ο θάνατος του 19χρονου ο οποίος καρφώθηκε στα κάγκελα με το μικρό του όχημα να μην τον προστατεύει προκάλεσε τότε θύελλα αντιδράσεων για την χρησιμότητά τους μιας και στο ίδιο σημείο σκοτωθήκανε άλλοι 3 συνάνθρωποί μας .

Πολλοί ήταν αυτοί που απαίτησαν την απομάκρυνση τους όμως παραμένουν ακόμη στη θέση τους, στην περιφερειακή, με ότι κινδύνους μπορεί να εγκυμονούν. Χαρακτηριστική ήταν η επιστολή-καταγγελία  που έστειλε τότε η μητέρα του στις αρχές. Διαβάστε ενα μικρό απόσπασμα

Αγαπητοί πολίτες της χώρας, αγαπητοί συμπολίτες μου, ο Βαγγέλης Δραγατάκης δεν σκοτώθηκε, γιατί έκανε μια νεανική τρέλα. Δεν ήπιε, δεν έτρεχε πάνω από 50 χιλιόμετρα την ώρα. .

Ο Βαγγέλης δεν είναι πια μαζί μου και μαζί σας, δεν είναι στην σχολή του, στο σπίτι του, στην κοινωνία που είχε τόσα να προσφέρει, γιατί οι υπεύθυνοι φρόντισαν να «φυτέψουν» και άλλα μη ενδεδειγμένα κάγκελα (αυλόγυρου) στον δρόμο. Γιατί προσπάθησαν αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους από το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα λόγω των κάγκελων, να ρίξουν την ευθύνη στο τότε θύμα. Γιατί ο γιός μου είναι το τρίτο θύμα της ανευθυνότητας των υπευθύνων.

Όχι κυρίες και κύριοι της εκάστοτε διοίκησης αυτού του κράτους, ο Βαγγέλης Δραγατάκης δεν προκάλεσε τον θάνατό του. Εσείς τον προκαλέσατε στο παιδί μου, καθώς και στα προηγούμενα θύματα.

Επιτέλους, σε αυτή τη χώρα οι ευθύνες θα πρέπει να αποδίδονται. Ίσως έτσι να μην φτάσουμε να έχουμε και τέταρτο θύμα που «μόνος του έφταιγε»….

Ετικέτες Άρτα δυστύχημα