ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΆΡΤΑΣ - OPEN DAY την ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2022

Με συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού υποδεχτήκαμε  στο Μουσικό Σχολείο Άρτας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, οικογένειες, γονείς, παιδιά, από την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή που θέλησαν να γνωρίσουν το σχολείο από κοντά, να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς, να ψυχαγωγηθούν με τις μουσικές παρουσιάσεις των συνόλων.

Ηχοχρώματα των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου και της λαϊκής παράδοσης, κλασικές, τζαζ και ροκ μουσικές, γοήτευσαν μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας όμορφο κλίμα γόνιμης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

Η παρουσία του κόσμου, το ενδιαφέρον, η ωραία διάθεση ανέδειξαν  την ανάγκη για συμμετοχή, επικοινωνία και ποιοτικές καλλιτεχνικές δράσεις.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στις μαθήτριές μας και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου που συμμετείχαν στις παρουσιάσεις και στα μουσικά σύνολα.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ήρθατε στο σχολείο μας ,για το ενδιαφέρον σας, τη δημιουργική σας διάθεση και τα θετικά σας σχόλια!!!

Μέσα στο Μάιο θα γίνουν συναυλίες των μουσικών συνόλων σε χώρους και ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε το επόμενο διάστημα.

 

Η Διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη