Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Άρτα, την Παρασκευή που μας έρχεται. Αρχικά θα επισκεφτεί το Αγρίνιο και μετά την Άρτα, τον τόπο καταγωγής του, όπου θα κλείσει τη μεγάλη περιοδεία του στην Ελλάδα, με αφορμή τις εκλογές της 15ης Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό, δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου έχουν όλοι όσοι εγγραφούν μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Αντιθέτως, για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούν να ψηφίσουν έως τις 21 Μαρτίου. τα περίπου 61.500 μέλη που ήταν εγγεγραμμένα στα μητρώα του Κόμματος.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά και η ψηφοφορία για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες αφορούν την εγγραφή μελών μέσω και isyriza, τον προσδιορισμό των δικαιωμάτων των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τις θητείες των οργάνων, τη συγκρότηση των οργανώσεων, την εκλογή των νομαρχιακών επιτροπών από τα μέλη, το ασυμβίβαστο στα όργανα, την ισάριθμη αντιπροσώπευση και πολλά άλλα.