ΠΕΘΑΝΕ Η 40ΧΡΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΩΖΟΥ ΑΠΟ COVID ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η 40χρονη Αλεξάνδρα Σώζου έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μετά από νοσηλεία της στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Είχε μάλιστα χάσει τον πατέρα της πριν δέκα μέρες από την ίδια αιτία.

Η οικογένειά της πήρε την απόφαση  να ανοίξει λογαριασμό στη μνήμη της, τα χρήματα του οποίου θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

Διαβάστε αναλυτικά την έκκληση της οικογένειας:

«Από χθές η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγει νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα.

Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Δεθήκανε μαζί μας, με τον πόνο και τη θλίψη μας. Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες.

Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες.

Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR0801713010006301010337871»