ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΡΤΑΣ

Η θεατρική ομάδα “Υπόθεσις 19” της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας υπόσχεται άφθονο γέλιο με την ξεκαρδιστική κωμωδία “Φτυστός ο μακαρίτης” που ανεβαίνει στην Άρτα (στη αίθουσα Διώνη) μέχρι τις 31 Μαρτίου. Το θεατρικό έργο είναι της Πένυς Φυλακτάκη σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Το έργο περνάει από την ευτυχία στη δυστυχία, από την πτώχευση στην ανάκαμψη κι από την καταστροφή στο θρίαμβο, και αγκαλιάζει τη συμπεριφορά του ελληνικού λαού που αγωνίζεται ενάντια στη μοίρα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Αφροδίτη Κατσαούνου.. Η λυτρωτική φράση, «Φτυστός ο μακαρίτης», στο τέλος κάθε σκηνής μεταδίδει το φταίξιμο στην κληρονομικότητα και μόνο! Στην ουσία όμως καταδεικνύει το αντίθετο. Την αλήθεια και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας με την ηθική της, τα κρυμμένα ερωτικά πάθη, την διακωμώδηση του θανάτου, την ερωτική ταυτότητα, την δημοσιογραφική και πολιτική διαφθορά.

Η ομάδα «Υπόθεσις 19» είναι μια θεατρική ομάδα που αποτελείται από αστυνομικούς της Άρτας. Ιδρύθηκε το 2019 και αποτελείται αποκλειστικά από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, πρόσθεσε.