ΑΡΤΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ (Π.Α.ΤΕ.Π.Η.)

Σχετικά με την τελευταία καλή είδηση και συγκεκριμένα της απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου για την εγκατάσταση του Κέντρου Κρέατος στο Πρότυπο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Π.Α.ΤΕ.Π.Η.), ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ίδρυση Κέντρου Καινοτομίας Κρέατος εντός του Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου, στην Πανεπιστημιούπολη στους Κωστακιούς Άρτας, που προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο είναι αναμφίβολα μία θετική είδηση την οποία και επικροτούμε, μιας και έτσι θα στηριχθεί η Γεωπονική μας Σχολή. Άλλωστε, αυτή η Δημοτική Αρχή έχει πολλές φορές επιχειρηματολογήσει για την ανάγκη να στηριχθεί η Άρτα με υποδομές που βοηθούν την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Είναι την ίδια ώρα, μια σοβαρή απόδειξη πως όπου υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχει και τρόπος. Αναμένουμε σύντομα οι εξαγγελίες να συνοδευτούν με πράξεις. Αυτονόητα, ο Δήμος μας θα είναι παρών σε όποια βοήθεια του ζητηθεί”.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο σε παλαιότερη συνεδρίαση του με αριθμ. απόφαση 158/2020 ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τη λειτουργία εντός του Πάρκου του Κέντρου Καινοτομίας Κρέατος.