ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Έντονες αποδοκιμασίες αντιμετώπισε στην Πρέβεζα η κ. Μίνα Γκάγκα, των εκπροσώπων του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και άλλων εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων.

Η «υποδοχή» περιελάμβανε συνθήματα και πανό με αιτήματα να σταματήσουν οι αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Η κ. Γκάγκα μετά την ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου, ενημερώθηκε για τα διάφορα προβλήματα, τόσο στον τομέα των υποδομών, όσο και ως προς τη στελέχωσή του.

Σχετικά με τα προβλήματα στον τομέα των υποδομών, τα οποία και αναγνώρισε η Υπουργός, δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση αλλά  μόνο είπε ότι «θα βοηθήσουμε όλα τα νοσοκομεία».Το Νοσοκομείο Πρέβεζας πάντως δεν θα συγχωνευτεί με κάποιο άλλο.

«Η χώρα βγαίνει από μία δεκαετή οικονομική κρίση και είναι αντιμέτωπη με την ενεργειακή κρίση. Υπάρχουν πολλά νοσοκομεία που έχουν ανάγκες. Δεν ήρθα εδώ να υποσχεθώ νέο νοσοκομείο αλλά θα κάνουμε πράγματα για βελτίωση της κατάστασης. Στο Υπουργείο έχουμε αιτήματα για 15 νέα νοσοκομεία και αυτά πρέπει να τα ιεραρχήσουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα βοηθήσουμε όλα τα νοσοκομεία» δήλωσε η Υπουργός.

 

ΦΩΤΟ: Eurokinissi