ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ

Η Περιφέρεια Ηπείρου, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, προτίθεται να συμμετέχει, με φυσική παρουσία, στις παρακάτω  εκθέσεις κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022, σε μία προσπάθεια για προβολή της Ηπείρου ως τουριστικού προορισμού.

1.Έκθεση Tour Natur (μαζί με την Caravan – Salon) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το διάστημα 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου του 2022 με δικό της Περίπτερο. Πρόκειται για διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που συνδυάζεται με την μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα. Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει ξανασυμμετάσχει.

2. Έκθεση IFTM (International French Market) στο Παρίσι από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022. Είναι η πρώτη συμμετοχή της Ηπείρου και θα πραγματοποιηθεί σε δικό της Περίπτερο μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου».

3. Έκθεση W.T.M. (World Travel Market) στο Λονδίνο από 7-9 Νοεμβρίου 2022 σε περίπτερο του ΕΟΤ.

4. Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022. Η Ήπειρος θα συμμετάσχει για μια ακόμη χρονιά στην σημαντική αυτή έκθεση, επίσης  μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», παρουσιάζοντας την περιοχή ως τον προορισμό τεσσάρων εποχών.

Σημειώσεις:

Για κάθε έκθεση θα υπάρξει ξεχωριστή πρόσκληση για την οριστικοποίηση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων.

Αναλόγως της εξέλιξης της πανδημίας, οι ημερομηνίες αλλά και η φύση των εκθέσεων και εκδηλώσεων (φυσική παρουσία ή virtual) μπορεί να αλλάξουν.