Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool στην include() (γραμμή 62 του sites/all/themes/sensen/tpl/page--taxonomy.tpl.php).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null στην include() (γραμμή 62 του sites/all/themes/sensen/tpl/page--taxonomy.tpl.php).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool στην include() (γραμμή 99 του sites/all/themes/sensen/tpl/page--taxonomy.tpl.php).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null στην include() (γραμμή 99 του sites/all/themes/sensen/tpl/page--taxonomy.tpl.php).

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Η δίκη για την κακοποίηση του γαϊδάρου στο Γραμμένο με κατηγορούμενο τον πρώην αντιδήμαρχο Ζίτσας θα γίνει στο Μικτό Ορκωτό Πρέβεζας. Το εισαγγελικό πόρισμα έχει εκδοθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, με την εισαγγελία να απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου, ο οποίος έσερνε το ζώο δεμένο στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα αυτό να κακοποιηθεί βάναυσα και να καταλήξει σε ευθανασία. Ο ίδιος συνελήφθη από τις Αρχές. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Η δίκη ορίστηκε για τις 6 Οκτωβρίου 2023.