ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ;

Η Φ.Ο.Α. - Φωτογραφική Ομάδα art.A’s, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2021”, διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα “Η Άρτα σήμερα”.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να συμμετέχουν με φωτογραφίες τους από την σύγχρονη ζωή στην πόλη, την καθημερινότητα, το αστικό και περιαστικό τοπίο της.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται από την 1/6/2021 έως 20/6/2021.

Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετέχει με 1 έως 3 φωτογραφίες. Η συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος συμμετοχής. Για την πιο ολοκληρωμένη απόδοση του θέματος οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με φωτογραφίες που η λήψη τους έχει γίνει από το 2019 έως και 20 Ιουνίου 2021.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους στο email της ΦΟΑ foartas@gmail.com συμπεριλαμβανομένου του Ονόματος, το Επίθετο και το Πατρώνυμο του δημιουργού με μέγιστο αριθμό φωτογραφιών ανά συμμετοχή τις τρεις (3), μέγιστου μεγέθους ως 1500pixel η μεγαλύτερη διάσταση.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ οι συμμετοχές που θα παραλαμβάνονται στο email της ΦΟΑ (foartas@gmail.com) δύναται να αναρτηθούν στην facebook σελίδα της Ομάδας (@FotografikiOmadaArtas) στο άλμπουμ της Εκδήλωσης.

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν θα κριθούν από τον κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα. Τα δώρα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκειά του.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό στο επισυναπτόμενο αρχείο & στο παρακάτω link:

https://foartas.com/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%...