Η ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση κλασσικών οχημάτων στο Ξενία στις 29 Αυγούστου και η λέσχη στέλνει τα ευχαριστήριά της.

Διαβάτε παρακάτω: 

 

Σαν Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους παραβρέθηκαν και όσους στήριξαν την 4η Έκθεση Κλασικών Οχημάτων Άρτας.

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας και το προσωπικό της για την άριστη συνεργασία, για την υποστήριξή τους τον Δήμος Αρταίων , και τον Αντιδήμαρχο Κώστας Χαρακλιάς τον ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ NOMOY ΑΡΤΑΣ , το Επιμελητήριο Άρτας , την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών κ Εμπόρων ΑΡΤΑΣ

Τους χορηγούς της έκθεσης: τη Mercedes-Benz Γκαρτζονίκας - Authorized Sales & Service , το Autodriver -  ΚΤΕΟ Ηπείρου, τη Γ. Καψιώχας ΑΕΒΕ VW-Audi-Skoda , την Karantzias Sound & Lighting, την Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο  επίσης, την Πι και Φι  Άρτας, το Στο Μονοπλιό, την @HOME wellness , το φροντιστήριο The Athanassakis - Lavdarias Schools of English, Es Co Bar arta , την MARIO Pizza - Coffee Bar καθώς επίσης, τις  Ασφαλειες Μπουκας , τα Παγωτα ΣΙΣΣΥ , το @Ergorama Christou Theodoros , το Μαρκετάκι , τα Οπτικά Τσεκούρα , το συνεργείο Vanas Giorgos Thanos Giorgos , το Ανθοπωλείο Κατσαούνος από το 1974 , την Yourflowers.gr, την ARTAGAS, το μεζεδοπωλείο Κάπου αλλού , το Coffee Break, το Ραδιο music bar, το My coffee ,την Anakiklosi Kourkoutas , την Τιπ-Τοπ Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης RIZOS GROUP , το ΛΟΦΟΣ Café & Lounge, το ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΤΑΣ , την iframe communication design, την Ένωση Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Ν. Άρτας, τον LENIS a guide to men's dress code, τον Πρωτομαστορας, την Η πολυθρόνα του Νίτσε - Concept Store, την @ ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΤΣΩΛΗΣ, τα Οπτικά Orasis, το pharma4all.gr  την Rusticana Pizza Arta , την Rent antique cars το Route 1,

τoυς  χορηγούς επικοινωνίας Energy Media Group και Amvrakia Fm 91.9 - Δημοτικό Ραδιόφωνο Άρτας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την @Ελληνικη Λεσχη Φιλων Κλασικης Μοτοσικλετας-Hellenic Classic Motorcycle Club για την συνεχή και  μαζική συμμετοχή και υποστήριξη.

τα μέλη του BMW Riders Club Of Greece / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW  και τον πρόεδρο George Benardos για την παρουσία του και την τιμή που έκαναν στην λέσχη μας,

όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης μας που συμμετείχαν σαν εκθέτες και τέλος τους χιλιάδες επισκέπτες που γέμισαν και έδωσαν ζωή στον πιο όμορφο χώρο της πόλης μας, το Κάστρο.

Η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας μεγαλώνει. Η ετήσια έκθεση μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ. Η υπόσχεση μας είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας και αυτό που δημιουργήσαμε αθόρυβα πριν λίγα χρόνια να συνεχίσει να δίνει ζωή στην πόλη της Άρτας.

Σας ευχαριστούμε πολύ. 

Τα μέλη και το ΔΣ της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Άρτας