ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΤΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

Ένας συμπατριώτης μας βρέθηκε στην κορυφή των στελεχών επιχειρήσεων οδικών μεταφορών για το 2020.

Η Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορών, ΙRU, απονέμει κάθε χρόνο μία τιμητική διάκριση με τίτλο «IRU Award for Top Road Transport Managers», στα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων οδικών μεταφορών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου των μεταφορών.

​Η ΟΦΑΕ - εκπροσωπώντας την IRU στην χώρα μας - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έδωσε την ευκαιρία σε κορυφαία στελέχη της εγχώριας αγοράς των οδικών μεταφορών, να δηλώσουν υποψηφιότητα σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό για να επιβραβευτούν για την προσφορά τους στον κλάδο και να αναδειχτεί η Ελλάδα παγκοσμίως ως μία χώρα που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο.

Τρεις Έλληνες επαγγελματίες του χώρου επιλέχτηκαν ανάμεσα σε συνολικά 233 υποψηφιότητες από όλον τον κόσμο, για να τους απονεμηθεί το βραβείο του “IRU Top Road Transport Manager”, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Μεταξύ τους και ο Αρτινός Κωνταντίνος Παπαγεωργίου CO-Owner & Managing Director της PTL Ltd.

O Κωνταντίνος Παπαγεωργίου είναι συνιδιοκτήτης και Managing Director της εταιρείας Papageorgiou Transport & Logistic (PTL) Ltd, που ιδρύθηκε το 1954, έχει έδρα την Άρτα και δραστηριοποιείται στον χώρο των εθνικών μεταφορών και των Logistics διαθέτοντας 25 ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα και χώρους αποθήκευσης εμπορευμάτων για την εξυπηρέτηση του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Ο Κων/νος Παπαγεωργίου είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc Finance and Management από το Birmingham City University της Αγγλίας, ενώ εντός του 2020 απέκτησε εξειδίκευση στην Βιώσιμη Ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με την απόκτηση του πιστοποιητικού Sustainable Supply Chain Management από το διεθνούς κύρους Πανεπιστημίου του Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας.