ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA

Διαβάστε παρακάτω το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Επιμελητηρίου Άρτας για τη Συμμετοχή Επιμελητηρίου Άρτας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA:

 

Την προβολή του Νομού Άρτας και της Ηπείρου γενικότερα, προώθησε η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου μας, με την συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA. 

Είχαμε την ευκαιρία μέσω της παρουσίασης σε επισκέπτες, δημοσιογράφους, επαγγελματίες του τουρισμού  αλλά και με σημαντικές συναντήσεις Β2Β με τουριστικούς πράκτορες να προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, που τον καθιστούν ελκυστικό πόλο διακοπών, αλλά και σημαντικών πολιτιστικών, επιστημονικών και επαγγελματικών συναντήσεων, για όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο τριήμερο της έκθεσης, σε συνεργασία η Περιφέρεια, τα Επιμελητήρια και οι Δήμοι της Ηπείρου είχαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε, τον Ιστορικό, Βυζαντινό, πολιτιστικό, γαστρονομικό κ.λ.π. πλούτο της περιοχής μας καθώς και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ., Δημήτρης Φραγκάκης.