ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ BEST CITY AWARDS 2022. ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΉΠΕΙΡΟΣ

Τα Best City Awards τα βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις ανέδειξαν την  Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή- Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς  και δημοσιογράφων.

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, απάντησαν στις προκλήσεις της χρονιάς και απέδειξαν ότι με ευελιξία, καινοτομία και εμπιστοσύνη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Από την Ήπειρο βραβεία έλαβαν:

Η Περιφέρεια Ηπείρου (2 silver) και πιο συγκεκριμένα για τη Νέα οδό Πλαταριάς – Συβότων- Έργα οδοποιίας και για την Ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων (1 bronze)

Ο Δήμος Αρταίων (1 bronze) για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) | Σύστημα τηλεελέγχου / τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αρταίων | On line Σύστημα Παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης.

Ο δήμος Ζίτσας (1 silver) για την Έξυπνη Διαχείριση Απορριμμάτων στο Δήμο Ζίτσας | Online Σύστημα Διαχείρισης Κάδων Απορριμμάτων & Στόλου Απορριμματοφόρων.

Ο δήμος Κόνιτσας (1 gold) για την Ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού περιπέτειας.

Ετικέτες ήπειρος BEST CITY AWARDS