ΑΡΤΑ: ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ: Με εναλλαγές μεγάλων διαστημάτων ηλιοφάνειας με κατά περιόδους τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει η Τετάρτη στην Ήπειρο. Το μεσημέρι και το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν στην ενδοχώρα και ίσως αφήσουν τοπικές και σύντομες βροχές ή μπόρες. Από αργά το απόγευμα αναμένεται να συννεφιάσει και σε άλλα τμήματα της περιφέρειας και τη νύχτα προς την Πέμπτη θα πρέπει να βρέξει κατά τόπους. Οι άνεμοι θα είναι Νοτιοδυτικοί, έως 4Bf στα παραθαλάσσια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 24°C-25°C στα πεδινά και τα ημιορεινά, τους 21°C-22°C στα ημιορεινά και τους 18°C στα ορεινά.

ΠΕΜΠΤΗ: Με άστατο καιρό θα ξεκινήσει η Πέμπτη στην Ήπειρο, έτσι από τα ξημερώματα έως τις προμεσημβρινές ώρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και μπόρες, ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν και καταιγίδες. Προς το μεσημέρι αναμένονται και μεγάλα ανοίγματα στον καιρό, κυρίως στα παράλια και πεδινά τμήματα, ενώ η αστάθεια θα διατηρηθεί κατά περιόδους στην ενδοχώρα έως το τέλος της μέρας. Από Δυτικές, γενικά, διευθύνσεις 3-4Bf θα πνέουν οι άνεμοι. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα φτάσει αργά το μεσημέρι τους 24°C στα παραθαλάσσια του Ιονίου, 23°C στα πεδινά, 20°C στα ημιορεινά και τους 17°C στα ορεινά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Με παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα ξεκινήσει η Παρασκευή στην Ήπειρο και υπάρχει πιθανότητα στην ενδοχώρα μέχρι νωρίς το μεσημέρι να σημειώνονται λίγες και τοπικές βροχές. Στη συνέχεια, τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα μεγαλώσουν σε όλες τις περιοχές. Με βελτιωμένο καιρό θα κλείσει η μέρα. Οι άνεμοι θα φυσούν από Δυτικές-Νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέχρι 4Bf. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν 25°C με 26°C σε πεδινές και παραλιακές περιοχές, έως 22°C σε ημιορεινές και μέχρι 19°C σε ορεινές.

 

Ετικέτες Άρτα καιρός