ΑΡΤΑ: Ο 3οΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΒΙΔΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ

Ενημερώνουμε τους φίλους του Μονοπατιού της Βίδρας και γενικότερα τους λάτρεις του δρομικού κινήματος, ότι το 3o Vidra’s Trail δεν θα πραγματοποιηθεί, όχι λόγω Covid,  αλλά λόγω έλλειψης οραμάτων, σχεδίων και θέλησης για την τουριστική και τη γενικότερη ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής. Οι κατολισθήσεις στη Δαφνωτή και τη Σκούπα του δήμου Αρταίων παραμένουν κατολισθήσεις και δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του 3ου Vidra’s Trail. Οι περιπατητές διανύουν λίγα χιλιόμετρα και επιστρέφουν. 

Θέλουμε να αναφερθούμε στην άψογη συνεργασία με το δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων κ Σεντελέ, τους αντιδημάρχους κ. Βαΐτση και κ. Γιωτόπουλο στα δυο προηγούμενα Vidra’s Trail αλλά και στο ενδιαφέρον για το φετινό, που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες χωρίς ούτε ένα ΘΑ. Το μονοπάτι σε Μονολίθι  και Πλατανούσα του δήμου Βορείων Τζουμέρκων     είναι επισκέψιμο.

Καλό καλοκαίρι με πολλά τρεξίματα στους καλούς αγώνες που γίνονται παντού, αλλά και εδώ στην περιοχή μας. Το μέλλον του Vidra’s Trail αβέβαιο…

 

Για την οργανωτική επιτροπή

Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκούπας “Η Αγία Μαρίνα”

Κώστας  Τσιάπαλης, Χαρά Ζανίκα, Μαρίνα Τσιάπαλη, Γιάννης Στύπας.