ΑΡΤΑ: Ο Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Στύλιος επισκέφτηκε την Άρτα, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Καρασαρίνη και στελέχη της ΝΔ Άρτας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να επισκεφτεί επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της Άρτας.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γαλακτοβιομηχανία στη Φιλοθέη Άρτας και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, να συνομιλήσει με στελέχη της και να ενημερωθεί για τα ζητήματα και τις προοπτικές του κλάδου.

Επισκέφτηκαν ακόμη τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Πύρρος» στην Άρτα, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε έναν έντονα εξαγωγικό κλάδο,

Με το τέλος των επισκέψεων ο κ. Στύλιος, ανέφερε: «Μαζί τον καλό μου συνεργάτη, τον Ανδρέα Καρασαρίνη, επισκεφτήκαμε σημαντικές υποδομές – όπως είναι τα ΤΟΕΒ και επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εξωστρέφεια τους και την αξιοποίηση των ποιοτικών προϊόντων του νομού μας. Ενημερωθήκαμε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και συζητήσαμε για τις προοπτικές του αγροδιατροφικού τομέα στην Άρτα και την Ήπειρο. Η κατασκευή νέων αγροτικών υποδομών και η στήριξη του πρωτογενή μας τομέα, αποτελεί βασική προτεραιότητα τόσο για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Είμαστε δίπλα στον Αγρότη».

Ετικέτες Άρτα Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ