ΑΡΤΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ

Συνεχίζεται η τραγωδία για την οικογένεια του 16χρονου που πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι. Μετά την κηδεία του αδελφού του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Άρτας, στο οποίο μεταφέρθηκε και η μητέρα του 16χρονου που είναι έγκυος και σε κατάσταση σοκ.

Η κατάσταση του παιδιού παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή και αν δεν προκύψει καμία επιπλοκή αύριο θα ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου έχει ως εξής: «Η κατάσταση του  16χρονου ασθενή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ  του Γ. Ν. Άρτας σήμερα είναι σταθεροποιημένη. Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση  των πνευμόνων ικανοποιητική. Προβλέπεται να παραμείνει σήμερα σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς».

Εν τω μεταξύ σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του άτυχου 33χρονου που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Ακόμα και ο ιερέας της τελετής λύγισε από τη συγκίνηση.