ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ, ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Ένα τριπλό στοίχημα σύμφωνα με τον Δήμο Άρτας κέρδισε η «Βυζαντινή Άρτα»: τη μεγάλη επισκεψιμότητα στις εκδηλώσεις, την τουριστική αύξηση και την τόνωση της εμπορικής ζήτησης.

Έτσι με την αγαστή συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και Πρεβέζης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων, η Άρτα κατάφερε να μεταφέρει το πνεύμα των ημερών στους κατοίκους αλλά και στους πολλούς επισκέπτες της, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον χαρακτήρα των τοπικών πασχαλινών εθίμων.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Λιόντος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε ο Δήμος το φετινό Πάσχα, επειδή ήταν το πρώτο «ελεύθερο» Πάσχα χωρίς περιορισμούς, να ξεχωρίσει για τις εκδηλώσεις και την αισθητική του.

Παράλληλα ευχαριστεί δημοσίως όλους όσοι συνέβαλαν στην «Βυζαντινή Άρτα», καθώς η συνεισφορά τους ήταν ανεκτίμητη. Ανάμεσα σε άλλους, οι ιδιαίτερες ευχαριστίες αφορούν τους: την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, τις Ιερές Μητροπόλεις Άρτης και Πρεβέζης, και ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Καλλίνικο, τους Ιερείς των Ναών και τους ενορίτες, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σκουφάς» για τη διάθεση της Φιλαρμονικής, το Μουσικό Σχολείο Άρτας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς της πόλης μας.