ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ, Η ΕΥΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Aνακοινώθηκε η απόφαση του Δημάρχου Αρταίων να ασκεί τα καθήκοντα της ως νέα Γενική Γραμματέας η κα. Εύη Βασιλάκη. Η κα. Βασιλάκη με επιστημονικές και μεταπτυχιακές σπουδές στους κλάδους Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έχει εργαστεί σε αντικείμενα συμβατά με το αντικείμενο της, ενώ μέχρι και σήμερα διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Οικονομικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω πως στο πρόσωπό μου ο Δήμαρχος τιμά την εργαζόμενη μητέρα, την σύζυγο αλλά και ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμητική πρόταση που μου έκανε. Με αυτές τις ιδιότητες περισσότερο και λιγότερο με αυτή της υποψήφιας στον δημοτικό συνδυασμό, παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια το μεγάλο και σημαντικό έργο που έχει γίνει στην πόλη μας.

Για αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου με πολύ μεγάλη χαρά και ευθύνη. Τώρα, όμως, είναι η ώρα της ευθύνης, καθώς θα συμμετέχω ενεργά σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα έργου, με τους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του Δήμου. Δήμαρχε σε ευχαριστώ. Είναι για εμένα πραγματικά μεγάλο το στοίχημα, αλλά δεν μας λείπουν ούτε οι δυνάμεις, ούτε τα όνειρα».

Στα καθήκοντα που αναλαμβάνει μεταξύ άλλων η κα. Βασιλάκη, από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, περιλαμβάνονται η οργάνωση και ο συντονισμός των Υπηρεσιών του Δήμου, η προώθηση του έργου της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και τα στελέχη του Δήμου, αλλά και η υλοποίηση των αποφάσεων του Δημάρχου και των Συλλογικών Οργάνων του Δήμου.