ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΣ»

Η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσίευσε επιστολή αναγνώστριας, με την οποία διαμαρτύρεται για τις οδικές υποδομές και το πόσο αυτές έχουν παραμεληθεί από τους ιθύνοντες. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στον δρόμο προς τα Πράμαντα.

Διαβάστε παρακάτω:

 

 «Τα όμορφα Πράμαντα και ο χάλια δρόμος» 

«Κύριε διευθυντά

Την τελευταία δεκαετία παραθερίζω για µερικές ηµέρες στα Πράµαντα στην πρωτεύουσα των Βορείων Τζουµέρκων σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων κόσµηµα της περιοχής. Η περιοχή έχει αναπτυχθεί τουριστικά εξαιτίας των σωστών επαγγελµατιών που µε τα υπέροχα καταλύµατα τα οποία έχουν κατασκευάσει εκτός της ευχάριστης διαµονής παρέχουν και εργασία στους ντόπιους.

Το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής είναι η αδιαφορία της Περιφέρειας για το οδικό δίκτυο που οδηγεί στον πανέμορφο αυτό τόπο και από την Άρτα και από τα Ιωάννινα. Όσα χρόνια έρχομαι, ο δρόμος έχει κατολισθήσεις και καθιζήσεις και κάθε χρόνο είναι χειρότερος. Η μόνη μέριμνα της Περιφέρειας όλα αυτά τα χρόνια είναι τα μπαλώματα στους δύο αυτούς οδικούς άξονες που οδηγούν στα πανέμορφα αυτά μέρη.

Τουρισμός δεν είναι μόνο τα νησιά, είναι και ο ορεινός που λειτουργεί όλο τον χρόνο και χρειάζεται τη στήριξη της πολιτείας στις προσπάθειες των επαγγελματιών αλλά και την εύκολη πρόσβαση ημών που μας αρέσει και αυτός ο τουρισμός.

Λένα Μάνεση

Δικηγόρος»