Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ

Στο Βουργαρέλι, σε μια κατάμεστη από πολίτες αίθουσα μίλησε ο Γιώργος Στύλιος, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε αυτά τα τέσσερα χρόνια για να στηριχτούν οι ορεινοί δήμοι της Άρτας και ειδικά ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής ο κ. Στύλιος υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία υλοποιεί έργα ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους και ενισχύουν τις προοπτικές της περιοχής. Στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα υποδομής που υλοποιούνται ή βρίσκονται στο στάδιο δημοπράτησης στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Έργα όπως παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις και αρδευτικά.

Τόνισε, δε, πως μόνο από τις δράσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων χρηματοδοτούνται 12 αγροτικοί δρόμοι συνολικού προϋπολογισμού €3,54 εκ., σε 6 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Συγκεκριμένα στο Τετράκωμο, το Παλαιοκάτουνο, το Κεντρικό, την Κυψέλη, τη Μικροσπηλιά και το Κάτω Αθαμάνιο.

Επιπλέον, έδωσε έμφαση και στο γεγονός πως ο δρόμος Αθαμανίου-Θεοδωριάνων υλοποιείται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σημειώνοντας πως το μήκους 11,4 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού €8.849.000 έργο, ολοκληρώνεται. Ενώ, συμπλήρωσε πως προχωρά και η δημοπράτηση του δρόμου Καταρράκτη – Σκιαδάδων -  Κυψέλης. Έργα που με την ολοκλήρωσή τους θα βελτιώσουν τις καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων αλλά και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής καθιστώντας την πρόσβαση στα Κεντρικά Τζουμέρκα γρηγορότερη και ασφαλέστερη.

Επεσήμανε, μάλιστα, πως: «έχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας, το φυσικό κάλλος των Τζουμέρκων για να προσελκύσουμε επισκέπτες». Κάτι που όπως επισήμανε μπορεί να γίνει μέσα από την στήριξη του αγροτουρισμού και του ορεινού τουρισμού. Σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε και στην κατασκευή του αθλητικού και ψυχαγωγικού πάρκου στη θέση «Σταυρός» των Θεοδωριάνων ένα έργο προϋπολογισμού €5 εκ.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα, ο Γιώργος Στύλιος τόνισε πως οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ιδιαίτερα σημαντικές και πως δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο. Συμπληρώνοντας πως: «Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ότι είπαμε το κάναμε, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τήρησε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Έλληνες πολίτες». Επιπλέον αναφερόμενος στο έργο που έγινε στο Νομό της Άρτας και ειδικά στους Ορεινούς Δήμους υπογράμμισε την ανάγκη να βελτιωθεί περαιτέρω το οδικό δίκτυο και η πρόσβαση στην περιοχή, προσθέτοντας: «θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει πράξη η σύνδεση των Κεντρικών Τζουμέρκων με την Ιόνια Οδό».

Τέλος ευχαρίστησε τους πολίτες της περιοχής για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για καλύτερες υποδομές, περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες στο Νομό.