ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΆΡΤΑΣ ΕΓΙΝΕ «ΡΟΖ»!

 

Και αυτός ο Οκτώβριος  έγινε ΡΟΖ στην Άρτα, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία με το να υπενθυμίζει και να ευαισθητοποιεί τις γυναίκες της πόλης μας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο μήνας αυτός, είναι πάντα αφιερωμένος όχι μόνο στην ενημέρωση, αλλά και την ουσιαστική πρόληψη στην πράξη: Ο σύλλογος μας «Επιστήθιοι Φίλοι» με συνέπεια, όπως άλλωστε ήταν πάντα, τα τελευταία 3 χρόνια συνεχίζει το πρόγραμμα του  με τη συγκεκριμένη δράση της  εξέτασης– ψηλάφησης μαστού καθώς και παραπομπή για μαστογραφία (αν κριθεί απαραίτητη), με σκοπό τη συμβολή στην έγκαιρη διάγνωση.

Εθελοντές γυναικολόγοι της πόλης μας, οι οποίοι αποτελούν μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας,  στάθηκαν για μια ακόμη φορά αρωγοί σε αυτή τη δράση εξετάζοντας αλλά  και παράλληλα  εκπαιδεύοντας  121 γυναίκες  της πόλης μας στην αυτοεξέταση.

Ευχαριστούμε τα μέλη και  τους εθελοντές  του Συλλόγου μας  για την πολύτιμη προσφορά τους,  τους γιατρούς της πόλης μας  τον κ. Αγγέλη Δημήτριο, τον κ. Γαλάνη Παναγιώτη, τον κ. Ζάβρα Γεώργιο και  την κ. Χουλιάρα Σπυριδούλα,  το Δήμο Αρταίων και τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας για τη στήριξή τους.

Η ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!

 

 

Η πρόεδρος του Δ.Σ.

Τσιρογιάννη Αγγελική

 

Ετικέτες Άρτα