ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ) ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Δεκατρία άλμπουμ, τραγούδια-σταθμοί, “Ενδελέχεια”, προσωπική διαδρομή, πλήθος ψηφιακών singles, πολυποίκιλες συνεργασίες και αλληλεπιδράσεις, γραπτά, στίχοι, ιστορίες, παρεμβάσεις, θρυλικά 90s - σκληρά 20s.

Τριάντα χρόνια αδιαπραγμάτευτης και ασυμβίβαστης πορείας, ένα ακόμα ταξίδι που τον φέρνει στη σκηνή για μια συναυλία-γιορτή. Ένας από τους πλέον σημαντικούς παραγωγικούς και ακέραιους εκφραστές της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του '90, αλλά και ως ένας από τους μεγαλύτερους ροκ στιχουργούς και τραγουδοποιούς της γενιάς του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 30ετή δημιουργική του πορεία.

Με 14 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από την εποχή των “Βουτιά από ψηλά”, “Δεν είμαι αυτός που θες”, “Τι τραγούδι να σου πω”, “Διαμαντένια προβλήτα”, περνάει μέσα από τις νεότερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών “Αν” και “Ρώτα” και φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή που εκφράζεται με τα νέα του ψηφιακά σινγκλ που θα ακούσετε στο κανάλι του https://www.youtube.com/channel/UCcezSFbGjsPhCoDuvzgFMYA και συμπεριλαμβάνονται στα δύο πρόσφατα CD που κυκλοφορούν από τον Μετρονόμο (Δεν χωράμε όλοι 2020, Αθιβολή 2023).

Τραγούδια που κάνουν τη δική τους πορεία μέσα στην σύγχρονη παραγωγή: “Δεν χωράμε όλοι”, “Κυρά Κατίνα”, “Η λίστα”, “Η καρέκλα είναι πρέζα”, “Αθιβολή, “Το κάστρο”, “Παράξενα πουλιά” κ.α. Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής του εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια.

Μας προσκαλεί την Τετάρτη 26/7, στην Άρτα, στο cine ¨Ορφέας¨ σε μια βραδιά γεμάτη από την ελληνικές ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες που εδώ και δυο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς άλλοτε λυρικούς και άλλοτε καυστικούς του στίχους. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Οδυσσέας Τζιρίτας: κιθάρα

΄Χρήστος Ζούκας: μπάσο

Αλέξανδρος Γαβράς: τύμπανα

Support Band: Γιώργος Βάνας

****
            O Αντισυμβατικός Γιώργος Βάνας, είναι ένας ιδιαίτερος και πολυδιάστατος, καλλιτέχνης, performer, showman, τραγουδοποιός, ερμηνευτής και πολύ οργανίστας, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από την τηλεοπτική εμφάνισή του, στην εκπομπή Dream Show του Alpha, καθώς και του The Voice Of Greece-2018_19(season), του Σκάϊ, στις οποίες ξεχώρισε, τόσο, για την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του.Έχει συνεργαστεί, επί σκηνής, με πολλά ονόματα της Ελληνικής, κυρίως, αλλά και ξένης, δισκογραφίας και έχει εμφανιστεί, σε αναρίθμητες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, στον Ελληνικό χώρο.

Πληροφορίες:
• Τιμή εισιτηρίου: 13€, προπώληση 10€.

• Προπώληση:
1_Βιβλιοπωλείο "Γραμμή",
2_Συνεργατικό καφενείο "Χάρτα", πλατεία μονοπωλίου
3_Γάιδαρος donkey production ,πλατεία Κακαβά

4_ Βar Anvil

• Ώρα έναρξης: 20:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00) Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δεν μπορεί να γίνει κράτηση.
 

* παιδιά έως 3 ετών δωρεάν

Παραγωγή: Γάιδαρος donkey Production