ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Το τένις συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους και πιο συναρπαστικούς στοιχηματικούς προορισμούς παγκοσμίως. Οι συγκινήσεις που προσφέρει κατά την εξέλιξή του είναι πολλές με τους παίκτες να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται τόσο στο pre-game όσο και στο live στοίχημα.  Πρόκειται για ένα άθλημα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών. Σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά το παιχνίδι σας αλλάζει επίπεδο.  
 
Η συμμετοχή στο στοίχημα τένις δεν είναι μία απλή διαδικασία όπως άλλωστε στα περισσότερα αθλήματα που συναντάμε στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Ο παίκτης οφείλει να γνωρίζει καλά τους κανόνες του αθλήματος, την ορολογία που χρησιμοποιείται στα courts αλλά και τη σωστή στρατηγική για ένα ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι. Εδώ σας παρουσιάζουμε κάποια από τα στοιχεία που ενδεχομένως να επηρεάσουν τη σκεπτική που προσεγγίζετε το τένις και κυρίως τον τρόπο που τοποθετείτε τα πονταρίσματά σας.

Αγωνιστική κατάσταση αθλητών
Η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τενίστες πριν από κάθε μεγάλο τουρνουά σίγουρα αποτελεί ένα βασικό κριτήριο για τα στοιχήματά σας. Διαβάστε προσεκτικά  τα στατιστικά των παικτών, δείτε αν τρέχει κάποιο σημαντικό σερί νικών το τελευταίο διάστημα και προσαρμόστε ανάλογα το παιχνίδι σας. Οι αθλητές δίνουν έναν μεγάλο αριθμό αγώνων μέσα στη χρονιά και δεν μπορούν να διατηρούνται συνεχώς στο μέγιστο της απόδοσή τους. Βρείτε τα διαστήματα φόρμας και διανύουν και αυξήστε σημαντικά τις πιθανότητες νίκης στο κουπόνι σας.

Επιφάνεια γηπέδου
Τα τουρνουά τένις χαρακτηρίζονται από την επιφάνεια των γηπέδων όπου διεξάγονται οι αγώνες. Έχουμε 3 βασικούς τύπους επιφανειών. Τα χωμάτινα γήπεδα, τα courts με γρασίδι και τις σκληρές επιφάνειες. Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πως οι τενίστες δεν αγωνίζονται με την ίδια αποτελεσματικότητα σε όλα τα είδη επιφανειών. Ακόμα και οι top κλάσης τενίστες διακρίνονται σε κάποιες συγκεκριμένες επιφάνειες ενώ σε άλλες ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι ακόμα και σε πιο αδύναμους αντιπάλους.

Διαφορές ανάμεσα σε Grand Slams και άλλα τουρνουά
Τα Grand Slams τουρνουά είναι οι κορυφαίες διοργανώσεις στον χώρο του τένις κάθε χρόνο. Οι κορυφαίοι αθλητές δίνουν το παρόν χωρισμένοι στα δύο μέρη του ταμπλό με κοινό σκοπό την κατάκτηση του τίτλου. Οι κανόνες ωστόσο παρουσιάζουν μικροδιαφορές σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά μέσα στη σεζόν και θα πρέπει να τις γνωρίζετε πριν την τοποθέτηση των στοιχημάτων σας. Για παράδειγμα νικητής σε έναν αγώνα Grand Slam είναι ο τενίστας που θα φτάσει πρώτος στην κατάκτηση 3 σετ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τουρνουά που απαιτούνται 2 νικητήρια σετ. Σημαντική διαφορά που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη ενός αγώνα.

Το Live στοίχημα στο τένις
Οι εναλλαγές στο σκορ και οι ψυχολογικές διακυμάνσεις των παικτών κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι σημεία που πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια των πονταρισμάτων σας. Επιλέγοντας να στοιχηματίσετε ζωντανά αποκτάτε το πλεονέκτημα να διαμορφώσετε τα πονταρίσματά σας παράλληλα με την εξέλιξη του αγώνα. Εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται στο live betting στο τένις και σε αποδόσεις που αξίζουν την προσοχή σας. Ειδικά αν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα μέσα από live streaming θα καταφέρετε να διαμορφώσετε άποψη για την εξέλιξή του και τον παίκτη που τελικά μπορεί να κατακτήσει τη νίκη.

Ορολογία στοιχημάτων
Ενδεχομένως κάποιες από τις έννοιες που θα συναντήσετε στο τένις να σας προκαλέσουν απορία ειδικά αν δεν είστε φίλος του αθλήματος. Όροι όπως set, games, tie break μπορεί να δημιουργήσουν μία σύγχυση στο παιχνίδι σας ωστόσο θα πρέπει σύντομα να τους κατανοήσετε αν θέλετε να ποντάρετε στο τένις. Επεξηγήσεις στην ορολογία των συγκεκριμένων στοιχηματικών επιλογών μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο για να απολαύσετε μία συναρπαστική παικτική εμπειρία στο στοίχημα τένις.

Στρατηγική και υπεύθυνο παιχνίδι
Αδιαμφισβήτητα η χρήση μίας συγκεκριμένης στρατηγικής θα βοηθούσε το παιχνίδι σας και θα βελτίωνε τις πιθανότητές σας για νίκη. Δεν μπορεί κανένας να εγγυηθεί το θετικό αποτέλεσμα ωστόσο η εφαρμογή μίας ενδεδειγμένης στρατηγικής που θα είχε να κάνει με τη διαχείριση του ταμείου σας, τα όρια των πονταρισμάτων σας και πολλές ακόμα παραμέτρους θα σας προφύλασσε από δυσάρεστες καταστάσεις. Να μην ξεχνάτε ποτέ πως το υπεύθυνο παιχνίδι είναι προτεραιότητα όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις στοιχηματικές εταιρίες.