ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΛΟΙΟΥ!

Βίντεο που μεταδίδεται από την Telegraph δείχνει τις απίστευτες εικόνες από το σαλόνι ενός πλοίου, όταν ένα πελώριο κύμα, σπάει τα τζάμια της τραπεζαρίας, εν πλω, μπροστά στους ανυποψίαστους επιβάτες.

Η τραπεζαρία γεμίζει νερά και οι επιβάτες αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι προς τα πίσω.

Να υπενθυμίσουμε πως η Γερμανία βρέθηκε σήμερα αντιμέτωπη με νέα κακοκαιρία, μία ημέρα μετά το φονικό πέρασμα της θύελλας Υλένια που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο 3 ανθρώπων, δεκάδες πλημμύρες, εκτεταμένες ζημιές και διακοπές στις συγκοινωνίες και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή που υπάρχει κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο: «Η στιγμή που ένα τεράστιο κύμα έπεσε στα παράθυρα ενός γερμανικού οχηματαγωγού  καταγράφηκε από την κάμερα. Το πλοίο έπλεε κατά μήκος του Έλβα, κατευθυνόμενος προς το Αμβούργο, όταν χτυπήθηκε από το κύμα. Στα μεγάλα πλοία είχε απαγορευτεί να πλέουν στον ποταμό Κάτω Έλβα που συνδέει το λιμάνι με τη θάλασσα. Οι μετεωρολόγοι προειδοποίησαν την Πέμπτη ότι η βόρεια Ευρώπη θα μπορούσε να πληγεί από μια σειρά από καταιγίδες τις επόμενες ημέρες. Ισχυροί άνεμοι σάρωσαν την περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας, σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, κατέρριψαν καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και προκάλεσαν εκτεταμένες καθυστερήσεις στους ταξιδιώτες.»