Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ

Το “παιδί θαύμα” όπως τον αποκαλούν πολλοί, ξέρει πολύ καλά πως να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με το κλαρίνο και τις μελωδίες του.

Ξεκίνησε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το κλαρίνο και σήμερα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που ούτε πολλοί ενήλικοι δεν καταφέρνουν να βρεθούν.

Συμμετείχε πριν  πέντε χρόνια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Junior Music Stars” με παρουσιαστή τον Γιώργο Θεοφάνους, εντυπωσιάζοντας και εκεί τους πάντες.

Τότε είχε εκφράσει την επιθυμία του πως θέλει να γνωρίσει από κοντά τον Θανάση Βασιλόπουλο τον οποίο θαυμάζει και η παραγωγή του έκανε αυτή την έκπληξη με τον Δημήτρη να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η εμφάνιση του στο Ηρώδειο την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021  στην μουσική παράσταση της χρονιάς  “Τα Σχήματα των Αστεριών” των  Λίνας Νικολακοπούλου ,Τάνιας Τσανακλίδου ,άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το τραγούδι «Η Σωτηρία της Ψυχής »

Έφηβος  18 χρονών πια ο Δημήτρης Σακκάς  συνεχίζει την ενασχόληση του με το κλαρίνο που είναι η μεγάλη του αγάπη και ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη μουσική μέσα από ορχηστρικά τραγούδια και μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μουσικής φαίνεται πώς διαγράφεται μπροστά του!

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Πρώτη εκτέλεση: Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Eνορχήστρωση : Κλεάνθης Κωνσταντινίδης

Σκηνοθεσία & post production: Αργύρης Ναστόπουλος & John Li

 

"Εκεί ταξίδεψα μαζί με τον κόσμο σε συναισθήματα και αισθήσεις που μέχρι και σήμερα δεν είχα ζήσει.

Ευχαριστώ την Λίνα Νικολακοπούλου, την Τάνια Τσανακλίδου  και την Παραγωγή Celestial productions για αυτό το θείο δώρο."

Δημήτρης