ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Μην περιμένετε να έρθει το μικρό σας αγγελούδι στο σπίτι για να ξεκινήσετε να αγοράζετε τα απαραίτητα καθώς η προετοιμασία για το τι ρούχα χρειάζεται ένα νεογέννητο μωράκι και τα βρεφικά είδη θα πρέπει να ξεκινήσουν αρκετό καιρό πριν τον τοκετό. Ποια όμως είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο μέλλοντας γονιός;  Όλες οι κατευθυντήριες γραμμές που αναζητάτε βρίσκονται ακριβώς εδώ!

Ας ξεκινήσουμε πρώτα αναλύοντας τη σωστή προετοιμασία για την ένδυση του μικρού σας. Είναι προφανές ότι ήδη έχετε προμηθευτεί τα απαραίτητα ρουχαλάκια και πιτζαμάκια για να ντύσετε το βρέφος. Όταν αγοράσετε τα βρεφικά ρουχαλάκια, προμηθευτείτε ακόμη και ειδικά απορρυπαντικά για μωρά τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρει την κατάλληλη απαλότητα και προστασία στο δέρμα του. Μην τα βάλετε στο στεγνωτήριο και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά στον ήλιο.

Στη συνέχεια, θα αναφέρουμε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την σωστή περιποίηση του μωρού κατά το μπάνιο του. Το μπανάκι του είναι η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας οπότε για να μην σας λείψει τίποτα μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και να τοποθετήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε ένα βρεφικό μπανάκι με βάση, το ειδικό βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο της επιλογής σας, ένα θερμόμετρο μπάνιου και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για το μπανάκι του μωρού σας. Στην αρχή, το άγχος είναι πολύ μεγάλο ωστόσο καθώς θα περνάει ο καιρός το μωράκι θα εξοικειώνεται και θα αναζητά την επαφή και τα παιχνίδια με το νερό.

Η φροντίδα του νεογέννητου τις πρώτες ημέρες χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αρκετές ημέρες πριν το τοκετό θα πρέπει να προμηθευτείτε ακόμη αξεσουάρ και προϊόντα τα οποία θα σας βοηθήσουν με το θηλασμό. Απαραίτητα για τη συλλογή σας είναι μερικά μπουκάλια μπιμπερό, ένα θήλαστρο, σουτιέν και ένα μαξιλάρι θηλασμού ώστε να σας βοηθήσουν στη διαδικασία του φαγητού. Ακόμη για να βεβαιωθείτε ως προς την καθαριότητα, θα πρέπει να επενδύσετε σε έναν αποστειρωτή μπουκαλιών και πιπίλας ώστε να απολυμανθούν και απομακρυνθούν όλα τα μικρόβια.

Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μικρό σας αγγελούδι είναι μοναδικές και θα τις θυμάστε πολύ έντονα για όλη σας τη ζωή. Αν και θα υπάρχει αρκετό άγχος, το συναίσθημα που θα βιώσετε είναι μοναδικό. Φροντίστε να κάνετε έναν προγραμματισμό με τα απαραίτητα βρεφικά είδη που θα χρειαστείτε, διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο, τακτοποιείστε τα ρουχαλάκια του και προετοιμαστείτε για το ένα υπέροχο ταξίδι ως γονείς.