ΆΡΤΑ: ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ, ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

Στα χέρια της ασφάλειας βρίσκονται οι δύο άντρες που συνελήφθησαν στην Άρτα, ο ένας Έλληνας ο άλλος αλλοδαπός. Ο Έλληνας που συνελήφθη σε περιοχή της Άρτας, ως συνεργός του αλλοδαπού που καλλιεργούσε φυτεία κάνναβης σε εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο μέσα σε δάσος, φαίνεται πως δεν ήταν «νέος» στις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Στο σπίτι και το κατάστημά του βρέθηκε άλλη μια φυτεία με συνολικά 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 35 εκατοστών ως ενός μέτρου και 6,40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Παράλληλα κατασχέθηκαν και επτά πλαστές σφραγίδες δημοσίων υπηρεσιών και 14 κενές βεβαιώσεις για έκδοση άδειας διαμονής και εργασίας αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η εμπλοκή του σε κύκλωμα που διακινεί μη νόμιμους μετανάστες.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε ένα οπλοστάσιο, αποτελούμενο από τέσσερα πολεμικά τουφέκια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, τρία κυνηγετικά όπλα, δυο πιστόλια κρότου, ένα αεροβόλο όπλο, ένα πιστόλι ρέπλικα, μια διόπτρα όπλου, 408 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα κυνηγετικό μαχαίρι μήκους 37 εκατοστών!

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, οπλοκατοχή και πλαστογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.